ponedeljek, 24. november 2014

Učenci se Dulce Marii zahvaljujejo za njeno vodstvo, predanost in strast v času tekmovanja


V včerajšnji oddaji Va Por Ti so predvajali posnetek, v katerem so se, še preostali štirje člani njene ekipe, zahvalili svoji mentorici za vso podporo, pomoč, prijaznost in potrpljenje, ki jim ga je nudila v času tekomvanja.


"Situacija, v kateri se je znašla moja ekipa, je zelo žalostna. Po glavi ti roji veliko misli in čustev, ko se sprašuješ ali boš ostal ali boš moral zapustiti tekmovanje. Hvala, ker si verjela vame. Hvala, da si me pripravila do tega, da sama verjamem vase. Zelo te imam rada, Dulce. Hvala," je povedala Ana Cristina.

Nočem, da se ta etapa konča ne da bi Dulce Marii povedala, da mi je samo ona pokazala verjeti. Ne bi si želela biti v nobeni drugi ekipi, kot tej. Pokazala si nam, kako se je potrebno boriti, hvala ti. Ne pozabi, za vedno bomo tvoji 300," je povedala Stephanie.

"Dulce bi se rad zahvalil za vse. Za njeno brezpogojno podporo, ker je bila vedno pozorna na naše dobre in slabe lastnosti, ker se je smejala in jokala z nami. Nikoli nas ne pozabi, mi ne bomo nikoli pozabili tebe, ker te že nosimo v naših srcih," je povedal Danny.

"Bila je najboljša mentorica, zavzeta, odločna, je povedala Yazaira.

Vir videoposnetka: Univision