četrtek, 27. november 2014

Dulce Maria bo morda nastopila na kakšnem koncertu skupine Jeans ob njihovem ponovnem srečanju

Eden izmed največjih in najbolj znanih kvartetov iz devetdesetih se naslednje leto vrača na glasbeno sceno: Paty Sirvent, Angie Taddei, Karla Diaz-Leal in Melissa Lopez. 


Jeans je bilo ime ene najbolj znanih dekliških mehiških skupin v devetdesetih. Njihovi oboževalci jih še niso pozabili in štiri izmed članic skupine so se odločile vrniti na sceno v prihajajočem letu 2015. Šest let po zadnjem koncertu skupine so se Paty Sirvent, Angie Taddei, Karla Diaz-Leal in Melissa Lopez zbrale, da bi skupaj podebatirale vrnitev skupine na sceno, kar so ovekovečile tudi s fotografijo.


S tem sestankom so punce pokazale, da so med njimi še vedno enake vezi prijateljstva, katere so jih povezovale že ob ustanovitvi skupine leta 1998. Načrtovanje vrnitve skupine se je komaj pričelo, najprej pa se bodo posvetili datumom za nove koncerte, s katerimi bodo kronali vrnitev skupine.

Čeprav še noben datum ni znan, je že povsem jasno, da bodo s turnejo pričele v prvi polovici leta 2015, ta podatek je ekskluzivno za Quien potrdil njihov manager Pablo Ahumada, ki bo skupaj z Ensom Medio vodja tega projekta. 

Čeprav so Paty, Angie, Karla in Melissa že potrjen kvartet (spomnimo se, da je skupino zapustilo kar precejšnje število članic), se pojavljajo govorice, da bi se lahko na nekaterih koncertih svojim nekdanjim sodelavkam pridružila tudi Dulce Maria. Prav vsaka izmed njih je sledila svoji karieri z različnimi projekti, vendar pa se zavedajo, da je ljubezen njihovih oboževalcev najpomembnejša, zato se ravno zaradi njih vračajo na odre.

Skupina Jeans je bila na sceni dobrih 12 let. Od njihovega zadnjega koncerta v Metropolitanu v glavnem mestu Mehike pa je minilo že dobrih šest let.

Vir: Quien