torek, 8. november 2016

Si želite, da se Dulce Maria vrne v Slovenijo?


Koliko vas je takšnih, ki bi si želeli, da Dulce znova obišče Slovenijo? Koliko je takšnih, ki bi si jo želeli spoznati? Koliko je takšnih, ki bi se z njo želeli fotografirati? Koliko je takšnih, ki bi želeli imeti priložnost, da ji osebno zastavite vprašanje, na katerega vam bo tudi odgovorila? Koliko je takšnih, ki bi si želeli udeležiti njenega koncerta v Sloveniji? Si želite, da bi Dulce čez nekaj mesecev znova objavila takšne oziroma podobne fotografije:


Vse to je povsem uresničljivo. A mora biti za to izpolnjen en pogoj: koncerta, M&G in druženja se mora udeležiti ČIM VEČJE ŠTEVILO LJUDI! Seveda nam je v veliko pomoč vsaka novička, ki jo o njej objavijo na slovenskih spletnih portalih, revijah in časopisih. Prav tako je v veliko pomoč dejstvo, da se njene pesmi predvajajo čim bolj pogosto na čim večih radijskih postajah. A na koncu bo o eventu pri nas še vedno odločala udeležba oziroma prodaja kart.

Če ste zgoraj odgovorili z "da" pri vsaj enem vprašanju, so naslednje vrstice za vas in za nas izrednega pomena. Če želimo Dulce znova pripeljati k nam, se moramo združiti in sodelovati. Naša naloga je pravzaprav lahka. Všečkajte tole Facebook stran. Na tej strani bomo redno (poleg novic o Dulce) objavljali vse potrebne informacije o organizaciji eventa. Če želite, nam lahko sledite tudi na Twitterju. Prosimo vas, delite našo stran med ljudi, delite informacije o eventu med ljudi, če poznate koga iz tujine, ki bi se udeležil koncerta pri nas, dajte jim našo stran. Kajti nič nam ne koristi, da od organizatorja dobimo datum koncerta, če se karte ne bodo prodajale, saj bo koncert odpovedan.

Dulce bo junija (morda malce prej ali malce kasneje) obiskala Španijo, kar pomeni, da lahko pred ali zatem obišče tudi nas. To pomeni, da bi se lahko že čez dobrih 7 ali 8 mesecev veselili koncerta pri nas. Cene eventa v Madridu v letu 2016 so bile pred dobrim letom dni približno takšne:
  • koncert nekje med 50 do 70 evri,
  • M&G nekje med 70 do 90 evri ter
  • druženje nekje med 20 do 40 evri.
Mi se bomo maksimalno potrudili organizatorja prepričati v čim nižje cene ter seveda, da bi se karte za vsako izmed teh treh stvari prodajale ločeno. Na tak način bi se lahko vsak udeležil tistega dela eventa, ki bi si ga lahko denarno privoščil, oziroma tistega dela eventa, ki bi si ga najbolj želel. Lahko pa bi si kupili kombinirano karto, na primer koncert + M&G ali koncert + druženje, itd. Za vse tiste, ki denarja nimate (med njimi smo tudi mi), vam priporočamo, da pričnete z mesečnim varčevanjem. Ker gre za precej visoke vsote, bomo mi vsak mesec dali na stran nekaj denarja, ki bo namenjen nakupu kart. Kako se boste tega lotili vi, pa je povsem vaša odločitev.

Letos ne bomo delali seznama z maili ali podobnimi stvarmi, saj smo že lani ugotovili, da od tega nismo imeli kaj preveč koristi, glede na to, da je maile za Slovenijo poslalo skoraj 1000 ljudi, druženja pa se je na koncu udeležilo približno 50 oseb. Vi sami najbolje veste ali se boste eventa udeležili ali ne. Namen tega sporočila je združiti čim večje število ljudi, ki so se pripravljeni udeležiti koncerta. Tega ne počnemo samo za nas, to počnemo za nas in tudi za vas. Tudi za Dulce, ki se veseli vrnitve k nam. Ne želimo, da bi prejeli datum, na koncu pa bi se zaradi nizke prodaje kart celoten event odpovedal. 

Delite naše objave, delite našo stran, združimo se in skupaj poskrbimo, da se Dulce vrne k nam ter odide s kupom novih spominov, izkušenj in doživetij.