sreda, 19. november 2014

Dulce Maria bo svojo novo knjigo predstavila na internacionalnem sejmu knjige v Guadalajari

Sedem let po izdaji knjige Dulce Amargo, se Dulce Maria pripravlja na ponovno izdajo, katero bo predstavila na sejmu knjige v Guadalajari (Feria Internacional del Libro de Guadalajara).


6. decembra bo pevka, ki trenutno z glavno vlogo nastopa v muzikalu Rock of Ages, pred številnimi zbranimi predstavila svoje delo, v katerem so zapisana doživetja in izkušnje, ki jih je doživljala v svojih najstniških letih.

"Dulce Amargo, knjiga, katero bom predstavila na sejmu, pravzaprav ni literarno delo. Gre za knjigo, katera vsebuje moja doživetja, čustva in izkušnje iz najstniških let," je pevka povedala v intervjuju za radijsko postajo Radio Formula.

Dulce Maria je pojasnila, da je razlog njenega obiska sejma namenjen izključno predstavitvi njenega novega dela, ki vsebuje tudi nekaj novih zapisov o situacijah, s katerimi se vsak dan srečujejo mladi.


"Knjiga nekako opisuje kdo sem bila jaz v tistem času, najstnica, ki je bila takrat mnenja, da je prav vse mogoče. Že prva knjiga je pomagala veliko najstnikom in njim je knjiga tudi namenjena," je pevka pojasnila spletnemu portalu Notimex.

Dulce Maria se bo od leta 2014 poslovila z obilico dela, ki ji ga prinašajo vloga v muzikalu Rock of Ages, mentorstvo v resničnostnem šovu Va Por Ti in promocija njene nove plošče Sin Fronteras.