sobota, 22. november 2014

Dulce Maria je pripravljena na podpisovanje v Valle Doradu


To soboto, 22. novembra, bo Dulce Maria razveselila svoje oboževalce z podpisovanjem, ki bo potekalo v nakupovalnem centru Valle Dorada. Pevka, ki bo kmalu praznovala svoj 29. rojstni dan, nam ni želela zaupati kje in kako ga bo praznovala, nas je pa v kratkem videoposnetku povabila na podpisovanje.


Dulce Maria nadaljuje s promocijo svoje druge solo plošče Sin Fronteras, na kateri se nahaja tudi uspešnica O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo, pesem, za katero je v javnost pred kratkim prišel tudi videospot, ki obljublja veliko, saj ima že sedaj več kot 800.000 ogledov. 


Velika uspešnost Dulce Marie pa ni samo v svetu glasbe, saj je letošnje leto veliko dela in truda vložila v gledališko predstavo La era del rock (Rock of Ages), s katero se je prvič pojavila na gledaliških odrskih deskah ob glavnem igralcu Erdestom D'Alessiu. Vendar pa to Dulce Marii ni preprečilo, da ne bi na socialnih omrežjih namenila nekaj časa tudi svojim oboževalcem po vsem svetu.

Izgleda, da si nekdanja članica skupine RBD ne bo privoščila počitka, saj že leta 2015 odhaja v Evropo, kjer bo promovirala svojo ploščo, nastopila pa bo tudi v Madridu, kjer je posnela tudi del plošče (predvidevamo, da ima Madrid prav posebno mesto v njenem srcu).

Vir: Zaleb