ponedeljek, 10. november 2014

Dulce Maria se je na snemanjih iz oči v oči srečala z Rodnerjem Figueroo


Tako je, veliki kritik oblačil, katera Dulce Maria nosi v oddaji Va Por Ti je izpolnil obljubo in se s pevko in igralko prejšnji teden srečal iz oči v oči na snemanjih desete oddaje. Posnetke intervjujev in pogovorov so predvajali v oddaji Sal y Pimienta.

Dulce mu je lahko tako sama povedala, da mu bo obleko princese, katero je najbolj kritiziral, podarila skupaj z krono, da se bo lahko oblekel v princesko. Seveda ji on ni ostal dolžan in ji je vrnil, da jo lahko obleče naslednje leto za noč čarovnic. 

Ob Dulce Marii sta bila v času intervjuja tudi Larry Hernandez in Jencarlos Canela, za katere je imel Rodner prav tako v svoji oddaji precej kritik. Medtem, ko so fantje govorili drug čez drugega, je Dulce na vsak način hotela nekaj povedati, vendar na žalost ni prišla do besede, tako da nikoli ne bomo vedeli, kaj je želela povedati. 

Sta pa oba voditelja pohvalila Dulce Mario za njeno dejanje, ko se je pred kamerami v oddaji Va Por Ti javno Jencarlosu opravičila za prepir iz prejšnjega tedna, saj naj bi to veliko povedalo o njeni profesionalnosti na delovnem mestu. 

Ker se je Rodner tudi veliko hvalil, kako ni težko nastopiti na odru, so mu producenti postavili poseben izziv: s svojo so-voditeljico (če je ta pripravljena izziv sprejeti) se bosta čez dva tedna na odru pomerila proti enemu oziroma dvema tekmovalcema iz šova. Bosta voditelja oddaje Sal y Pimienta izziv sprejela?


Vir videoposnetka: DMForoUnivision