ponedeljek, 3. november 2014

Povzetek devete oddaje resničnostnega šova "Va Por Ti"



Včeraj se je na programu Univision predvajala že deveta oddaja resničnostnega šova Va Por Ti. Iz oddaje v oddajo so stvari vedno bolj napete in počasi je pričelo prihajati do majhnih sporov tako med tekmovalci kot med mentorjema.

Kot smo že vajeni, se je oddaja pričela z nastopom povabljenega sodnika, ki je tokrat bil Manuel Mijares. Nato je sledila novica, da je publika med tremi nominiranci izbrala Fernanda (ekipa Jencarlosa) in ga rešila izpada. Tako so se sodniki za obstoj v tekmovanju odločali med Stephanie in Geissie. Tako Geissie kot Stephanie je čakalo presenečenje. Geissie je s pomočjo videoklica govorila s svojimi starši, Stephanie pa se je na odru srečala s svojo materjo, katero je prosila odpuščanja. Da, res je, vse skupaj je izgledalo bolj kot mehiška telenovela kot pa resničnostni šov o petju.



Nato sta se obe dekleti predstavili s svojima nastopoma. Na žalost se je od tekmovanja poslovila Geissie.


Največje presenečenje večera je bila popolna preobrazba Stephanie, ki je za sabo pustila fantovski izgled in se prelevila v privlačno najstnico.


Kot vedno, so v oddaji sledili dvoboji med tekmovalci obeh ekip, kjer so zmagovali ali eni ali drugi. Kot so to naredili v prejšnji oddaji, so tudi tokrat pripravili dvoboj Muerte Subita, v katerem se morata med seboj pomeriti dva tekmovalca iz iste ekipe, tisti ki izgubi pa takoj izpade iz šova. Učenci Dulce Marie so kot prvega izbrali Poyata (Jose Enrique), Dulce pa mu je za nasprotnika določila Victorja. Sodniki so se odločili za Victorja in za Poyata se je pot v oddaji Va Por Ti končala.



Kot vedno, se je tudi tokrat oddaja končala s tremi nominiranci in eden izmed njih bo naslednji teden moral zapustiti tekmovanje. Tokratni nominiranci so: Danny iz ekipe Dulce Marie ter Paloma in Fernando iz ekipe Jencarlosa. 

Vir videoposnetkov: Univision