nedelja, 17. september 2017

Je Dulce Maria res v sporu z Maite Perroni?


Sedaj, ko Dulce Maria snema serijo Muy padres, so se v medijih pojavile govorice, da se je zaradi nenavadne podobnosti projekta zapletla v spor z bivšo sodelavko, Maite Perroni. Govori se namreč, da se bosta s svojima projektoma podali v boj za gledalce. 

"Rekla bi, da gre za podobni zgodbi, ker se oba projekta navezujeta na aktualno tematiko. Včasih se iste teme ponavljajo v pesmih, telenovelah, knjigah in filmih, a razlika je v tem, kako zgodbo pripoveduješ oziroma prikažeš. Upam, da bodo ljudje oba projekta dobro sprejeli ter ju spremljali, midve z Maite pa se zaradi tega brez dvoma ne bova zapletali v spore," je dejala 31-letna mehiška zvezdnica.

Zaradi intenzivnih snemanj, ki potekajo šest dni na teden, je Dulce za nekaj časa na stranski tir postavila svojo glasbeno kariero. "V tem trenutku se je zelo težko ukvarjati z obojim. Snemanja potekajo od ponedeljka do sobote, vodilni pa mi tudi ne dajejo veliko dovoljenj, da bi lahko zapustila snemanja zaradi koncertov, zaradi česar glasbi trenutno ne morem posvetiti veliko časa. Poleg tega pa sem precej časa posvetila temu albumu, s katerim sem obiskala tudi Španijo in Brazilijo, vse skupaj pa se je pričelo tukaj, v Mehiki," je dodala.

A čeprav zvezdnica trenutno glasbi trenutno ne posveča veliko časa, se njene pesmi pogosto vrtijo na radijskih postajah in digitalnih platformah. Celoten intervju si lahko ogledate na spodnji povezavi.