ponedeljek, 10. november 2014

Dulce Maria včeraj predstavljala Latinsko Ameriko na MTV EMA 2014


Res je, da nam ni uspelo zbrati dovolj glasov za zmago, vendar pa smo Dulce Mario popeljali zelo daleč.

Včeraj se je v Glasgowu odvijala podelitev nagrad MTV EMA 2014. Dulce je bila nominirana kar trikrat. Zmagala je v kategorijah Mejor artista MTV Latin America Norte ter Latin America, kar pa jo je pripeljalo do tretje nominacije Worldwide Act, kjer je bila nominirana s kar devetimi drigimi izvajalci iz držav po vsem svetu.

Na žalost je v tej zadnji in končni kategoriji zmagala Bibi Zhou, ki je bila predstavnica Kitajske in Hong Konga. 

Vendar pa je bila na sami podelitvi omenjena nominacija Dulce Marie, predvajan pa je bil tudi nekajsekundni izrezek njinega videospota pesmi O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo.

Dulce Maria je bila omenjena tudi na strani zmagovalcev oziroma prejemnikov nagrad:

Na MTV EMA 2014 je bila letos prisotna nova kategorija, Worldwide Act, v kateri je za nagrado tekmovalo kar 10 izvajalcev. Skozi tri faze so oboževalci glasovali za svoje najljubše izvajalce, katerih je na koncu ostalo samo 10 iz različnih regij in držav. Latinsko Ameriko je predstavljala Dulce Maria, nekdanja članica skupine RBD. Sedaj je mentorica v resničnostnem šovu Va Por Ti, soočila pa se je z velikimi imeni, kot so One Direction, 5 Seconds of Summer in Fifth Harmony med drugimi.

Dulce Maria se podelitve nagrad zaradi službenih obveznosti ni mogla udeležiti, se je pa na twitterju zahvalila za nominacije in vsak glas, ki smo ji ga namenili.


"Hvala vsem, ki ste glasovali zame! Bilo mi je v čast biti del #MTVEMA2014, kjer sem predstavljala Latinsko Ameriko (...)" je zapisala.

Vir: Dulce Maria, latintimes.com