ponedeljek, 17. november 2014

Dulce Maria ne bo sodelovala v izzivu


Se spomnite izziva, ko je snemanja oddaje obiskal Rodner Figueroa? Tako je, Rodner in njegova sovoditeljica iz oddaje Sal y Pimienta sta sprejela izziv in bosta v duetu proti ekipam iz oddaje Va Por Ti nastopila na njihovem odru. Ekipe produkcije Va Por Ti pa so sledeče: Alejandra Guzman y Larry Hernandez sestavljata en duet ter Jencarlos Canela in Galilea Montijo drugega. Toda kje to pusti Dulce Mario? O tem so povprašali njene učence.

Prvi sta o tem spregovorili Stephanie in Yazaira. "Mislim, da nam to da več časa za vaje. Jen naj skrbi za svoj nastop proti Rodnerju, mi pa bomo v zaodrju vadili," je povedala Stephanie.

"Dulce ne potrebuje tega nastopa. Trenutno je povsem osredotočena na to, kar želi početi, na nas, na naše sanje, na svojo kariero. Osredotočena je na to, da nam pomaga doseči to, kar je dosegla in še vedno dosega ona," je dodala Yazaira.

Za konec je svoje povedala še Ana Cristina: "Hotela sem jo vprašati, zakaj je niso povabili k izzivu, vendar si nisem upala. Ne vem, zakaj je niso povabili. Morda ne potrebuje tega mesta v šovu. Bila sem povsem šokirana, ker je niso povabili, bomo pa zato pele same v kakšnem kotičku."


Vir videoposnetka: Univision