ponedeljek, 10. november 2014

Povzetek desete oddaje resničnostnega šova "Va Por Ti"


Včeraj se je na programu Univision predvajala že deseta oddaja resničnostnega šova Va Por Ti. Konec tekmovanja se neizbežno približuje, v oddaji pa je prisotne vedno več tekmovalnosti, tekmovalci so vedno bolj čustveni, s težavami pa se soočata tudi mentorja.

Prejšnji teden sta bila oba mentorja izenačena, saj je imel vsak v svoji ekipi po 5 tekmovalcev. Naslednji teden se bo eden izmed mentorjev poslovil od šova. 

Tokratnja gosta sta bila David Bisbal in Thalia. Španec se je pridružil sodnikoma, Thalia pa je prišla v oddajo predstaviti svoj novi single Por lo que reste de vida, tekmovalcem pa je podelila kar nekaj nasvetov.

Oddaja se je kot vedno pričela z rezultati glasovanja. Publika je s svojimi glasovi rešila Fernanda Corono, sodniki pa so se morali odločati med Palomo in Dannyem. Ker se nikakor niso mogli odločiti, kdo izmed njiju si zasluži ostati v šovu, so se odločili, naj vsak mentor v svoji ekipi izbere enega člana, proti katerim bosta tekmovala v dvobojih Muerte Subita.



Iz ekipe Jencarlosa se je z Victorjem pomeril Raul Vidal. Zapeti sta morala pesmi Davida Bisbala in sodniki so se odločili, da mora šov zapustiti Raul. 


V drugem krogu so se tekmovalci morali pomeriti s pesmimi Thalie. Virfinia Stille je premagala Yazairo Lopez, ki je morala na 'kazenski stol'. V drugem dvoboju je Ana Cristina Pagan na 'kazenski stol' poslala Palomo Carrasco.


V naslednjem dvoboju so tekmovali z mehiškimi pesmimi, pomerila pa sta se Fernando Corona in Stephanie Guzman. Slednja je zmagala, zaradi česar je na 'kazenski stol' odšel Fernando.


V petem in šestem dvoboju so se tekmovalci pomerili s pesmimi po svoji izbiri. V prvem je Jose Palacio premagal Victorja Roblesa, Virginia Stille pa je v naslednjem dvoboju premagala Dannyja Monteja.



Nominiranci tega tedna so Paloma Carrasco, Victor Robles in Danny Montejo. Samo upamo lahko, da bo publika rešila enega izmed tekmovalcev iz ekipe Dulce Marie, sodniki pa drugega. Tako bi se od tekmovanja poslovil Jencarlos, Dulce pa bi v šovu ostala do zadnje oddaje. Vendar pa na žalost že vsi poznamo govorico, ki se je pojavila že po prvi oddaji, in sicer, da je tekmovanje že kupljeno in da bo veliki zmagovalec med tremi mentorji Jencarlos Canela, tako da upanja pravzaprav nimamo več.


Vir videoposnetkov: Univision