sobota, 17. december 2016

Pesem Volvamos kraljuje na radiu Salomon


Že dolgo časa imamo tolikšno srečo, da na radiu Salomon upoštevajo naše želje in med svoj program uvrščajo pesmi Dulce Marie. Za to smo jim seveda zelo hvaležni. A še bolj veseli smo, da se njene pesmi uvrščajo na čim višja mesta.

No, pesem Volvamos, ki jo je Dulce Maria posnela v duetu z Joeyjem Montano, kraljuje na lestvici Vaši hiti, saj je s pomočjo naših glasov že tri tedne zapored osvojila prvo mesto lestvice. V ponedeljek bomo videli ali nam je pesem uspelo na prvo mesto izglasovati še četrti teden. Glasujete lahko TUKAJ. Vsak dan lahko oddate en glas.


Zelo dobro pa bi bilo, če bi pesem uspeli spraviti tudi na lestvico Vklopovih 20, za katero glasovanje prav tako poteka na spletni strani radia Salomon. Predlog za pesem jim lahko posredujemo kar preko Facebooka, med komentarji ali pa preko zasebnega sporočila. Če bi se pesem uvrstila na njihovo lestvico, bi to pomenilo precejšnjo promocijo v Sloveniji, saj bi se pesem na radiu predvajala pogosteje, prav tako pa bi bila lestvica (vključno s pesmijo Dulce Marie) vsak teden objavljena na spletni strani radia Salomon in revije Vklop, povrhu vsega pa bi bila vsak teden objavljena tudi v tedenski izdaji revije. Če poskusimo, ne moremo izgubiti ničesar.