četrtek, 6. november 2014

Prepir med Dulce Mario in Jencarlosom v in izven šova!

Na spletni strani revije TVyNovelas so objavili ratko novičko o prepiru med Dulce Mario in Jencarlosom, ki se je pričel prejšnji teden in se, glede na njihove podatke, tudi nadaljuje. Če verjamete njihovim besedam ali ne, presodite sami. Predvidevamo, da bosta tudi oba pevca o tem spregovorila v intervjujih, ki jih bodo na internet dali po koncu predvajanja desete oddaje resničnostnega šova Va Por Ti.


Prepir med mentorjema resničnostnega šova Va Por Ti, Dulce Mario in Jencarlosom, se nadaljuje. Zatem, ko sta svoj prepir imela kar sredi oddaje, se je nekdanja članica skupine RBD pritožila producentom resničnostnega šova, saj naj bi jo Jencarlos pred publiko rad prikazal v slabi luči.

Kubanec na njene obtožbe odgovarja z besedami, da vse kar počne, počne zaradi zmage, saj se hoče priti povsem do finala.

Napetost med obema mentorjema naj bi bila tako močna, da se pevca med sabo ne pogovarjata niti v šovu, niti izven njega. Ta situacija se lahko do konca šova še poslabša, saj bolj kot se bliža finale, več tekmovalnosti bo tako med tekmovalci kot med mentorjema.