četrtek, 18. december 2014

Terra: Dulce Maria ponovno izdala knjigo Dulce Amargo


Nekaj dni zatem, ko je knjigo predstavila na sejmu FIL Guadalajara, je Dulce Maria včeraj ponovno predstavila svoje novo delo, tokrat na tiskovni konferenci, namenjeni medijem. Pevka in igralka zagotavlja, da je pri tej izdaji odločala o prav vsaki malenkosti, zato je v knjigi prisotna njena osebnost. Pri prejšnji izdaji, katero je izdala televizijska hiša Televisa ni imela veliko besede pri izbiri nekaterih naslovov in ilustracij.

"Raje vidim, da me 'raztrgajo na koščke' (kritiki), ali pa da jim je všeč nekaj, kar je povsem moje," je Dulce povedala na tiskovni konferenci. Knjiga, ki je že v prodaji, vsebuje zapise, katere je pevka pisala med svojim 11. in 20. letom.

"Nova izdaja ima okoli 20 novih zapisov. Ilustracije so vse moje, izgled knjige pa je potekal pod budnim očesom Marca Bautiste," je povedala devetindvajset letnica. 

Dulce upa, da bo knjiga njenim bralcem (nasploh tistim mlajšim) pomagala prebroditi najstniška leta, kot so njej pomagale nekatere duhovne knjige, katere je prebirala v času svojih najstniških let. "V tistem času sem prebirala knjige Paola Coelha in veliko duhovnih knjig, kot je na primer Osho," je pojasnila.

Vir: Terra