nedelja, 7. december 2014

Dulce Maria na FIL Guadalajara predstavila svojo 'zagrenjeno' stran

Pevka in igralka je spregovorila o svoji knjigi Dulce Amargo


Dulce Maria je svoj rojstni dan praznovala v družbi svojih oboževalcev ob predstavitvi svojo nove knjige Dulce Amargo, recuerdos de una adolescente, katera na prodajne police prihaja s povsem novim izgledom ter več kot dvajsetimi novimi zapisi.

Počaščena nad znanimi obrazi, ki jih je videla med prisotnimi, je pisateljica opisala potek nastajanja te knjige, katero je pričela pisati v obliki dnevnika pri svojih rosnih devetih letih. Vse zapise, ki so objavljeni v tej knjigi, so bili zapisani do njenega 20. leta, opisujejo pa doživetja z njenimi starši, prijatelji ter seveda opisujejo tudi njene osebne izkušnje.

Dulce je izdala, da je ta knjiga nastajala kar osem let, naslov pa je  takšen zato, ker se za platnicami te knjige skriva prava Dulce Maria. "V tej knjigi ne najdete samo Dulce Marie, katero vedno vidite na odrih in prireditvah, temveč lahko v njej najdete tudi moje trenutke žalosti in grenkobe," je povedala pevka preden je iz knjige prebrala kratek odlomek.

Založnica, Larissa Curiel, je vse razveselila z novico, da bo knjiga na prodajnih mestih po vsej Mehiki že 16. decembra, v digitalnem formatu pa bo knjiga po vsem svetu na voljo šele 14. februarja 2015, tako v španskem kot v portugalskem jeziku.

Predstavitev se je končala s pesmijo, saj so oboževalci Dulce zapeli mehiško tradicionalno pesem za njen 29. rojstni dan, obenem pa so jo počastili s plakati, na katerih je bilo zapisano Feliz cumple Dulce.

Vir: Milenio