nedelja, 28. december 2014

Dulce Maria med internacionalnimi pevci, ki so v letu 2014 obiskali Brazilijo

Leto 2014 je bilo brez dvoma leto klubov oboževalcev! Obiskalo nas je veliko intervacionalnih izvajalcev, med katerimi so bili Demi Lovato, Miley Cyrus, Dulce Maria in One Direction ... so zapisali na spletni strani brazilske revije Toda Teen.

Brez dvoma, bodo njihovi koncerti za vedno ostali v vašem spominu. Kaj ko bi se malce spomnili njihovega obiska pri nas? Pridite z nami na kratek sprehod v preteklost.


Dulce Maria
Pevka je Brazilijo obiskala septembra in je obiskala kar sedem najpomembnejših Brazilskih mest. Svojim oboževalcem se je predstavila s turnejo Sin Fronteras On Tour. Njen koncert v Sao Paolu je bil posnet za projekt, kateri nam bo znan v prihodnosti. Pevka je na tem koncertu na odru nastopila s pevko Manu Gavassi ter svojim nekdanjim sodelavcem Christianom Chavezem. Med njenim obiskom po naših mestih ni nehala govoriti kako zelo ima rada svoje tukajšnje oboževalce, koncerte je opravila zelo profesionalno, na socialnih omrežjih pa je ves čas objavljala fotografije, povezane s koncerti in oboževalci.

Vir: Toda Teen