sobota, 13. december 2014

Dulce Maria trenutno še ne razmišlja o poroki


Dulce Maria je bila zelo uspešna s svojo, ponovno izdano knjigo Dulce Amargo na sejmu Feria Internacional del Libro, ki je potekal od 29. novembra do 7. decembra v Guadalajari. "Zame je to izpolnitev še enih sanj, povrhu vsega pa je bila predstavitev istega dne, kot moj rojstni dan. Bilo je zelo lepo," je povedala pevka.

Poleg tega, da piše poezijo in zapisuje svoje misli, je zelo dobra tudi v pisanju besedil za pesmi. "Sedaj se bom osredotočila a pisanje besedil za mojo ploščo." Obenem dodaja, da je pisanje zanjo neke vrste terapija, zato vedno s pridom izkoristi vsako besedo iz svoje domišljije, ne glede na to ali je ta del kakšnega novega besedila za ploščo ali pa gre za preprosto misel.

Po drugi strani pevka, ki je pred kratkim dopolnila 29 let, še ne razmišlja o poroki. "Ko se enkrat odločiš za ta korak, moraš biti povsem prepričan, da si želiš vso življenje preživeti s to osebo, si ustvariti družino. Sama se trenutno ne vidim blizu poroki, saj sem povsem osredotočena na mojo kariero," je pojasnila.

V letu 2015 Dulce Maria pričenja turnejo po Latinski Ameriki ter Evropskih državah, kot so Slovenija, Hrvaška in druge.