petek, 19. december 2014

Radio Formula: Dulce Maria poskuša deliti čustva in dati pozitivno sporočilo s knjigo Dulce Amargo


Pevka in igralka Dulce Maria se veseli svoje, pred kratkim, izdane knjige Dulce amargo, s pomočjo katere poskuša s svojimi oboževalci deliti svoja čustva ter jim predati pozitivno sporočilo. Za portal Todo para la Mujer je nekdanja članica skupine RBD povedala, da ponovna izdaja knjige zanjo pomeni novo etapo v njenem življenju, v katero se odpravlja veliko bolj zrela in z drugačnim pogledom na stvari.

"Končno je tukaj, ponovna izdaja knjige je postala resničnost. S tem delom poskušam mladim, z vso ljubeznijo in dobrimi nameni, predati pozitivno sporočilo," je dejala. Obenem priznava, da se ne boji kritik, saj je v času od prve knjige veliko bolj zrela in se je z njimi pripravljena soočiti na povsem drugačen način, kot se je takrat.

"Mislim, da so me kritike veliko bolj prizadele pri prejšnji izdaji, saj sem takrat imela komaj dvajset let, poleg tega pa je bila izdana v obliki revije. Sedaj se veliko bolj zavedam zakaj je prišlo do ponovne izdaje in komu je knjiga namenjena. Sem javna osebnost in moj glas, v dobrem ali slabem smislu, doseže veliko najstnikov, katerim hočem dati pozitivno, lepo sporočilo," je povedala pevka. 

Dulce Maria je jasno izpostavila, da ne piše romantičnih zgodb in niti ni bil njen namen napisati romance: "Gre za čustva, ki konec koncev prinašajo lepo sporočilo, ko knjigo prebereš."