petek, 19. december 2014

Dulce Maria in Sherlyn pripravili predbožično zabavo


Igralka Sherlyn je na svojem domu pripravila predbožično zabavo, na katero so bile poleg Dulce Marie povabljene tudi Vero Ibarra Zoraida Gomez in senatorka Mariana del Campo, ki so, po fotografijah sodeč, v zabavi neizmerno uživale.

Iz udobja svoje hiše je na novo poročena gospa Islas na predbožično večerjo povabila svoje prijateljice, ki se je prelevila v pravo dekliško zabavo, kot v časih, ko je bila še samska.

Hiša mladoporočencev Islas-Gonzalez se je tisti večer prelevila v povsem ženski teritorij. V spremstvu starejše sestre, Giselle, je Sherlyn noč prebila v družbi svojih prijateljic, katero so med drugim tvorile senatorka Mariana Gomez del Campo, igralke Dulce Maria, Zoraida Gomez ter Veronica Ibarra (sestra Bennyja Ibarre).

Na socialnih omrežjih je Sherilyn delila fotografije, ki so najprej prikazovale majhno skupinico izredno elegantnih, lepo urejenih žensk, kasneje pa se je 'situacija' spremenila, saj so se na omrežjih pojavile fotografije teh istih žensk brez kapljice ličil, oblečene v pižame.

Vir; Quien, Hola