četrtek, 16. oktober 2014

Povzetek šeste oddaje resničnostnega šova "Va Por Ti"


Še ena oddaja, polna čustev, brez dvoma ena najbolj čustvenih oddaj do sedaj. Seveda je v ospredju dvoboj ekip Dulce Marie in El Dase, ki se borita za obstanek v oddaji.

Šesta oddaja, v kateri je bila povabljena sodnica Yuri, se je pričela s petjem. V trenutku, ko je bil čas razglasitve, kdo izmed treh nominiranih iz prejšnje oddaje mora zapustiti tekmovanje, je napetost na višku. Dulce Marii je grozila eliminacija njene ekipe, v primeru da bi tekmovanje moral zapustiti tekmovalec iz ekipe Jeancarlosa. Publika je rešila Fernanda iz ekipe El Dase, sodniki pa so rešili Ricarda iz ekipe Jeancarlosa. 

S tem sta Dulce Maria in El Dasa izenačena, saj imata oba po pet tekmovalcev, kar pomeni da njune tekmovalce čaka dvoboj, s katerim se bo določilo katera ekipa ostane in katera mora tekmovanje zapustiti. Prva polemika se je pojavila, ko je izpadli tekmovalec Mario očital svojemu mentorju in ekipi, da so se vsi povsem osredotočili na Fernanda, njega pa nekako odrinili na stran.

Dulce je brez dvoma lažje zadihala, saj je njena ekipa dobila še eno priložnost, da se izkaže in si pribori svoje mesto v šovu.

Prvi 'dvoboj'
Dulce na oder pospremi Geissie, El Dasa je izbral Joyce. Geissie je zapela pesem Luna, vendar pa sta Alejandra in Yuri izbrali Joyce, kar pomeni, da je v prvem dvoboju zmagal El Dasa.

Drugi 'dvoboj'
V drugem dvoboju je bil čas za petje pesmi povabljene sodnice Yuri. Dulce je izbrala Yazairo, El Dasa pa Ana Cristino. Yazaira je zapela pesem Es ella mas que yo. Yazaira je s strani publike ter seveda tudi s strani svoje mentorice požela velik aplavz. Yuri je hotela rešiti Yazairo, Larry pa Ana Cristino, kar je končno odločitev pustilo na plečih Alejandre. Le ta se je odločila rešiti Yazairo. Tako sta Dulce in El Dasa v dvoboju izenačena.

Tretji 'dvoboj'
Imamo Fernanda iz ekipe El Dase proti Victorju iz ekipe Dulce Marie. Larry in Alejandra sta izbrala Fernanda, kar pomeni, da je zmagovalec El Dasa, ki sedaj vodi z 2:1. Na oder so povabili Virginio in Palomo iz ekipe Jeancarlosa. Virginia je osvojila klic tedna in je tako lahko govorila s svojo družino. Paloma je že pred oddajo izjavila, da se mora držati stran od Jeancarlosa, ker ga ima rada in je v nevarnosti, da ga poljubi.

Četrti 'dvoboj'
Dulce je izbrala Jose Enriqueja, El Dasa pa Stephanie. Stephanie je zapela Te Vi Venir, Jose pa Acariciame. Po njegovih besedah sodeč je Jose to pesem izbral, da vsem pokaže svoj glasbeni (pevski) talent in tako vsem 'zlobnim jezikom' zapre usta. Po nastopu Yuri Joseju svetuje, naj vedno poje tako, saj bodo na njegovi poti vedno ljudje, ki ga bodo kritizirali in najboljši način, da jim zapreš usta je, da nastopi, kot je to storil danes. Yuri in Alejandra sta izbrali Joseja, ob čemer je dvoboj znova izenačen.

Peti 'dvoboj'
Dulce v dvoboy pošlje Dannya, El Dasa Enriqueja. Danny je imel dober nastop, toda ni zmagal.

Šesti 'dvoboj'
Geissie iz ekipe Dulce Marie proti Stephanie iz ekipe El Dase sta v tem dvoboju znova odpeli pesmi Yuri. Stephanie je zapela pesem Aire, Geissie pa Amiga Mia. Larry in Yuri sta rešila Geissie in ekipa Dulce Marie je znova izenačena z ekipo El Dase. 

Sedmi 'dvoboj'
Dvoboj med Yazairo in Ana Cristino. Nastop Yazaire je do sloz ganil Alejandro, ki je skupaj z Yuri dala glas ravno njej, kar prvič popelje v vodstvo ekipo Dulce Marie. 

Osmi 'dvoboj'
Jose proti Joyce. Alejandra in Larry rešita Joseja, kar ekipo Dulce Marie popelje v vodstvo 5:3.

Deveti 'dvoboj'
Dulce je izbrala Dannya, ki je hotel popraviti vtis iz prejšnje oddaje, ko je med nastopom padel. El Dasa je izbral Fernanda. Med svojim nastopom se Danny spusti po stopnicah, na katerih je v prejšnji oddaji padel. Dulce se smeje ob njegovi šali, ko malce poskoči na istem mestu, kjer je zadnjič padel. Toda nastop uspešno pripelje do konca. Yuri izbere Fernanda, Alejandra Dannya. Na Larryu je odločitev in izbral je Fernanda.

Deseti 'dvoboj'
Na vrsti je zadnji dvoboj. El Dasa je izbral Enriqueja, Dulce pa Victorja. Victor je zapel zelo poznano pesem Luisa Fonsija, Nada Es Para Simepre. Alejandra je izbrala Enriqueja, Larry pa Victorja. Yuri se odloči za Enriqueja in obe ekipi sta znova izenačeni. 

Dulce in El Dasa sta pozvana na oder. Vsak izmed njiju je moral izbrati dva predstavnika iz svoje ekipe, med katerima se bo publika odločila, katera dva (iz vsake ekipe eden) se bosta v sedmi oddaji v finalnem dvoboju pomerila. Poraženec se bo s svojo ekipo poslovil od oddaje. Oba tekmovalca bosta morala zapeti pesem skupine Camila, ki bo v sedmi oddaji povabljen sodnik. 

Držimo pesti, da Dulce zmaga in s svojo ekipo ostane v tekmovanju za zmago. 


Vir videoposnetka: Dulce Online News