torek, 28. oktober 2014

Povzetek osme oddaje resničnostnega šova "Va Por Ti"


Osma oddaja se je pričela kot smo že vajeni, s predstavitvijo povabljenega sodnika, ki je bila v tej oddaji skupina El Recodo. Poncho, ki je uradni predstavnik skupine, se je na sodniškem stolčku pridružil Alejandri in Larryu. Nato je sledila odločitev, kateri izmed treh nominirancev iz prejšnje oddaje bo moral zapustiti šov. Victorja (iz ekipe Dulce Marie) so rešili glasovi občinstva. Posnetek, kako se je Victor razveselil rezultata si lahko ogledate TUKAJ.

Boj se je nadaljeval med Stephanie (iz ekipe Dulce Marie) in Ricardom (iz ekipe Jencarlosa). Sodniki so se odločili in iz tekmovanja izločili Ricarda.


Nato so najavili del tekmovanja, imenovanega nenadna smrt, po katerem bodo iz vsake ekipe izbrli po enega tekmovalca, ki bosta morala takoj zapustiti tekmovanje. Tekmovalci so iz vsake skupine izbrali enega kandidata, ki jih bo zastopal na odru, mentorja pa sta morala izbrati drugega kandidata, ki se bo pomeril s kandidatom, izbranim s strani tekmovalcev, V skupini Jencarlosa je dvoboj potekla med Frankom in Fernandom. Zmagal je Fernando in Jen je s Frankom izgubil že drugega tekmovalca to noč.


Za ekipo Dulce Marie sta se v dvoboju pomerili Joyce, katero so izbrali njeni učenci, ter Geissie, katero je izbrala Dulce. Sodniki so se odločili, da mora tekmovanje zapustiti Joyce in so tako rešili Geissie pred izpadom iz tekmovanja.


V nadaljevanju sta morali ekipi zapeti pesem, ki so jo napisali sami o novem Disneyevem filmu, pri čemer je zmagala ekipa Jencarlosa, zaradi česar je morala Dulce izbrati eno osebo iz svoje ekipe, ki odide na direktne nominacije za obstoj v šovu. Dulce je izbrala Stephanie.

Oddaja se nadaljevala kot običajno, z glasbenimi dvoboji med obema ekipama. Ana Cristina iz skupine Dulce Marie pa je bila na koncu izbrana s stani skupine El Recodo, da je z njimi odpela pesem.

Ob koncu oddaje so bili nominiranci štirje. Fernando iz ekipe Jencarlosa ter Stephanie, Geissie in Yazaira iz ekipe Dulce Marie. Kot vedno so imeli sodniki možnost rešiti eno samo osebo in odločili so se za Yazairo. Naslednji teden lahko šov zapusti Fernando, Stephanie ali pa Geissie.

Vir videoposnetkov: Univision