četrtek, 16. oktober 2014

Dulce Maria izgublja težo z delom


Njeno delo kot mentorica v resničnostnem šovu Va Por Ti, promocija njene nove plošče Sin Fronteras in glavna vloga v muzikalu Rock of Ages so glavni krivci za pevkino izgubo teže.

"Vse to je zaradi obilice dela. Vsak dan imam vaje s svojimi učenci, nato grem na vaje za muzikal, za deset dni sem odšla v Brazilijo, kjer sem imela kar sedem koncertov ... vsa izguba teže je zaradi obilice dela. Seveda poskušam jesti čim več in čim bolj zdravo, tudi počivati poskušam kolikor le lahko. Toda vseeno sem plačala svoj davek, čeprav nisem izkubila več kot približno pet kilogramov," je povedala pevka.

Dulce je navdušena nad gledališko vlogo Sherrie, mladenko, ki se odpravi v Los Angeles, da bi izpolnila svoje sanje postati slavna pevka. "Svoj lik v muzikalu mi je všeč. Ima dve plati; ena je nedolžno in navdušeno dekle, ki je prepričano, da bo vse prečudovito, vendar pa se mora soočiti s kruto resničnostjo, ki jo ta kariera prinaša," je komentirala Dulce. "V drugem aktu pa se sooči s spremembami in nam pokaže Sherrie kot veliko bolj zrelo žensko, ki pa nikoli ne izda sama sebe, temveč se  bori za svoje ideale in nikoli ne obupa."

Vir: La Prensa