torek, 21. oktober 2014

Dulce Maria spregovorila o poroki


Dulce Maria je spregovorila o svojem zasebnem življenju in nam izdala, da ima tudi načrte za poroko.

Pred kratkim sta Anahi in njen izbranec javno naznanila svojo poroko ter novico, da bo le ta naslednje leto v Chiapasu. Toda očitno nimajo vse nekdanje članice skupine RBD takšne sreče v ljubezni, saj je Dulce Maria priznala, da trenutno še beži pred poroko in poročnimi zaobljubami.

Dulce je za revijo TVyNovelas priznala, da je zveza z Luisom Rodrigom, s katerim sta v zvezi že od leta 2011, ena njenih najdaljših zvez, ki jih je imela v svojem življenju. Vendar pa je pevka povsem osredotočena na svojo kariero in o poroki (še) ne razmišlja. 

Pevka je priznala, da o tem zelo nerada govori in se teh tem ne dotika niti s svojimi najtesnejšimi prijateljicami, saj so jo izkušnje naučile, da je takšne teme bolje zadržati zase. Poudarila je, da je v tem trenutku pripravljena govoriti samo o svoji vlogi v muzikalu Rock of Ages, kjer si oder deli z Vadhirjem Derbezom.

Priznala je, da je ta lik zanjo velik izziv, zaradi česar je tudi precej živčna: "Velik izziv je peti te ikonične pesmi, interpretirati ta lik in ponovno zaplesati na odru. Minilo je več kot 10 let, ko sem se morala naučiti kakšno koreografijo. Toda najtežje pri vsem skupaj je soočiti se s tem izzivom ob vsej tej obilici dela, ki jo imam še z drugimi stvarmi, saj se zaradi tega muzikalu ne morem posvetitit 100%."

Vir: esmas.com