sobota, 11. oktober 2014

Dulce Maria od svoje nekdanje sodelavke Anahi pričakuje vabilo na poroko


Dulce Maria, pevka ki si je z Anahi delila oder v času skupine RBD, je v intervjuju za oddajo HOY delila veselje ob nedavni zaroki Anahi z njenim izbrancem Manuelom Velascom. Ko so jo povprašali, če že ima izbrano obleko za poroko, je Dulce povedala: "Seveda! To je zelo pomemben trenutek v njenem življenju. Nisem mogla govoriti z njo, saj nima več iste telefonske številke, katero imam jaz shranjeno v svojem telefonu, zaradi tega še nisem uspela govoriti z njo. Sem pa ji že poslala sporočilo in trenutno samo še čakam na povabilo."

Dulce, ki je z Anahi delila kar nekaj uspešnih let tako v telenoveli Rebelde kot v skupini RBD, je zelo vesela za korak, ki ga bo naredila Anahi: "Zelo sem vesela zanjo. Želim ji veliko sreče. Meni osebno se zdi to zelo lepo in vesela sem, da sem z njo lahko delila toliko doživetij."

Zaroka se je zgodila na isti dan, ko se je praznovala deseta letnica telenovele Rebelde, za kar je Dulce dodala: "Rada bi se zahvalila vsem, ki ohranjajo uporniški duh. Vedno bom zelo hvaležna, da sem lahko bila del tega. Telenovela je bila izkušnja, ki je vtetovirana v moje srce, spominjam se je z veliko naklonjenostjo, še vedno pa je prisotna v srcih vseh nas, ki smo bili del telenovele Rebelde."

Vir: Quien