sobota, 25. oktober 2014

Dulce Maria na premieri muzikala "Rock of Ages"


Po več mesecih vaj in pričakovanj je včeraj zvečer končno prišla težko pričakovana premiera muzikala Rock of Ages. Muzikal, katerega producent je Gerardo Quiroz, je imel veliko pozitivnih kritik že na treh predpremierah, včeraj pa je bila nad njim navdušena celotna publika, zbrana v Teatru 2. 

Med pesmimi, ki jih je odpela Dulce Maria so bile More Than Words, Don't Stop Believin in nam že dobro poznana Here I Go Again. Predstava je trajala približno dve uri, Dulce pa je bilo do začetka do konca predstave mogoče videti v štirih različnih kostumih.

Dulce Maria je bila na premieri prečudovita in presrečna. Premiere so se udeležili njeni starši kateri so bili nameščeni na posebnem, V.I.P., predelu. Na koncu predstave, ko se je celotna igralska zasedba, vključno z Gerardom Quirozom, prišla na oder, da bi se priklonila gledalcem, so oboževalci Dulce Marie na ves glas pričeli kričati: "Dulce, Dulce, Dulce...!" To je pevko povsem razorožilo in potočila je tudi nekaj solz.

Prilagamo vam še en kupček kratkih videoposnetkov, ki so jih oboževalci uspeli posneti, kljub temu, da je v gledališčih to strogo prepovedano. Videoposnetke si lahko ogledate s preprostim klikom na naslove.

  1. Premiera Rock of Ages (vir: Iliana Fraga)
  2. Rock of Ages Mexico - Don't Stop Believing (vir: Dulcetes Army)
  3. Rock of Ages - Sherrie (vir: Nancy)
  4. Sherrie - Dulce Maria (vir: Nancy)
  5. Dulce zapoje I Wanna Know What Love Is (vir: Dulce Sueno Brasil)
  6. Dulce zapoje More Than Words, avdio (vir: Dulce Sueno Brasil)
  7. Don't Stop Believin (vir: evelyniv)
  8. Sherrie (vir: Nancy)
  9. Dulce na odru po predstavi (vir: cookieitz)
  10. Dulce ganjena ob koncu predstave (vir: evelyniv)