ponedeljek, 20. oktober 2014

Povzetek sedme oddaje resničnostnega šova "Va Por Ti"


V današnjih prispevkih smo napisali že veliko stvari, ki so se dogajale v včerajšnji oddaji. Da vas ne bomo preveč dolgočasili z enakimi novicami, bomo tukaj povzeli samo stvari, katerih še niste vedeli.

Tokratna oddaja se je pričela s predstavitvijo povabljenega sodnika, Maria Domma, vokalista zasedbe Camila. Nato je sledila objava izbranih dveh tekmovalcev, ki se bosta pomerila v zadnjem dvoboju, ki bo odločal obstoj El Dase ali Dulce Marie v oddaji. Publika je za dvoboj izbrala Yazairo iz ekipe Dulce Marie in Fernanda iz ekipe El Dase. Sodnike je najbolj očaral nastop Yazaire, zaradi česar, se je El Dasa moral posloviti od šova. S tem je Dulce Maria s svojo ekipo napredovala v drugo fazo šova.

Dulce Maria in Jencarlos sta si morala oder deliti vsak s svojim tekmovalcem. Dulce je izbrala Jose Enriqueja, s katerim je zapela pesem Llorar, katero v originalu izvaja Jesse y Joy feat. Camila. Jencarlos je izbral Palomo, in sodniki so bili na žalost na njuni strani. Zadnjič se je na ta oder vrnil tudi El Dasa, ki se je s tem nastopom z Ano Cristino polovil od šova.

Sodniki so imeli nalogo domov poslati enega tekmovalca iz skupine El Dase in izbrali so Enriqueja. Oba preostala mentorja sta imela nalogo v svojo skupino izbrati preostale tekmovalce iz ekipe El Dase. Jencarlos je v svojo ekipo izbral Fernanda, Dulce Maria pa Ano Cristino. Ker pa se mora druga etapa šova pričeti tako, da imata oba mentorja enako število tekmovalcev, so tudi Stephanie in Joyce dodelili Dulce Marii.

Šov se je nadaljeval kot smo že vajeni, z nastopi tekmovalcev, le da je tokrat tekmovanje omejeno na samo dve skupini. Na koncu oddaje so nominirani bili Victori in Stephanie iz ekipe Dulce Marie ter Ricardo iz ekipe Jencarlosa. Naslednjo nedeljo bomo izvedeli, kdo izmed njih bo moral zapustiti šov.

Torej, spoznajte novo oziroma prenovljeno ekipo Dulce Marie: