petek, 10. oktober 2014

Dulce María je rok zvezda

Spremenjena v prave rokerje sta Dulce maria in Vadhir Derbez prvič za javnost pozirala z izgledom, katerega bosta uporabila v muzikalu Rock of Ages, projektu, ki obema predstavlja velik izziv: zanjo začetek na gledaliških odrih, zanj pa začetek pevske kariere.


Lasukje, ozke usnjene hlače, usnjene jakne ter popoln odnos super zvezdnikov. Dulce Maria in Vadhir Derbez sta se udeležila predstavitve muzikala (glavna moška vloga pripada Ernestu D'Alessiu), katerega premiera bo 24. oktobra. Pri muzikalu sodelujejo tudi druga znana imena, kot so na primer Patricio Borghetti, David Cabazos in Mauricio Castillo.

Zaradi svojih lepih, živo rdečih las, Dulce Maria ni potrebovala lasulje za svoj lik, je pa potrebovala kar nekaj mesecev intenzivnih vaj za to vlogo, ki predstavlja njen prvi nastop v glasbenem gledališču. Dulce zagotavlja, da je zanjo to povsem nova izkušnja, ki se močno razlikuje od njenih glasbenih izkušenj na odru.

"Biti v muzikalu je povsem drugače, kot steti na odru in peti svojim oboževalcem," je med tiskovno konferenco povedala nekdanja članica skupine RBD.

Vir: HOLA