torek, 30. september 2014

Povzetek četrte oddaje resničnostnega šova "Va Por Ti"


V nedeljo je bila na sporedu četrta oddaja resničnostnega šova Va Por Ti, v katerem se je svojim tekmovalcem znova pridružila Dulce Maria, ki se je tik pred pričetkom snemanj četrte oddaja v Mehiko vrnila iz turneje po Braziliji.

V tokratni oddaji je bil gost večera Ricky Martin, ki je oddajo pričel s kratkim nastopom, med katerim je zapel pesem Adios. Seveda med odmori ni manjkalo fotografiranj in tudi Dulce si je uspela priboriti svojo fotografijo s Portoričanom.

Nato je bila objavljena novica, da bosta naslednji dve oddaji odločilni za enega izmed mentorjev, saj bo takrat eden izmed mentorjev, ki bo do takrat iz svoje ekipe izgubil največ tekmovalcev, šov moral zapustiti. Seveda je Dulce ob tem postala malce zaskrbljena, saj je pravzaprav ona tista, ki ima v tem trenutku najmanj tekmovalcev v svoji ekipi.

Iz prejšnje oddaje je bila iz skupine Dulce Marie 'nominirana' Vivian in ona je tudi druga izpadla tekmovalka iz šova. Čeprav tudi zanjo še ni vse izgubljeno. Do torka je TUKAJ odprto glasovanje, kjer lahko glasujete za Vivian ali prvo izpadlo tekmovalko Michelle. Izbira je povsem vaša, saj sta obe tekmovalki, ki se borita za obstanek, iz skupine Dulce Marie.

Z odhodom Vivian je ekipa Dulce Marie še bolj zaskrbljena.

Na našo srečo in na srečo Dulce Marie in njene ekipe, se je v tej oddaji vse srečno končalo. Med nominiranimi za izpad iz tekmovanja ni nobenega člana iz ekipe Dulce Marie.

Povzetek četrte oddaje si lahko ogledate tukaj:


Vir videoposnetka: DMForoUnivision