petek, 5. september 2014

Dulce Maria je videti bolj seksi kot kdajkoli prej

Več časa kot je minilo, bolj se izboljšuje videz Dulce Marie. Njen videz se je izboljšal do te mere, da je postala ena izmed najbolj iskanih zvezdnic. Sedaj, pri svojih osemindvajsetih letih, je videti bolj seksi kot kdajkoli prej.

V igralskem svetu je poznana po svojih vlogah v telenovelah, kot so na primer Clase 406, Rebelde in Locura de Amor.

Dulce Maria se je rodila 6. decembra 1985. Svojo kariero je pričela že kot majhno dekletce s snemanjem reklamnih oglasov. Pri osmih letih je sodelovala v otroški oddaji Plaza Sesamo, zatem se je pridružila oddaji El Club de Gaby, katero je vodila igralka Gabriela Rivero.


Zatem je izpeljala več različnih projektov, leta 2000 pa se je po odhodu Angie pridružila dekliški skupini Jeans. Z kvartetom je posnela ploščo Cuarto Para las Cuatro, najbolj poznana singla iz te plošče pa sta bila Entre Azul Y Buenas Noches in Corazon Confidente.

Leta 2006 je pevka in igralka javnosti pokazala svojo postavo na naslovnici revije 'H' Para Hombres.


Leta 2008 je z Gonzalom Garcio Vivancom zaigrala v telenoveli Verano De Amor, katere producent je bil Pedro Damian. Tudi ta melodrama je, tako kot Rebelde, posneta po argentinski telenoveli Verano del 68.

Trenutno promovira singla Antes Que Ver El Sol in O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo iz svoje nove plošče. Njen pevski razvoj je zelo opazen, prav tako pa tudi njeni čutnost in lepota.

Vir: TV Notas