sobota, 13. september 2014

Deset stvari, ki jih o Dulce Mariji morda niste vedeli

Spoznajte Dulce Mario, mehiško pevko, ki bo v Braziliji s svojo turnejo obiskala kar sedem mest.


1. Začetek kariere
Dulce Maria se je rodila 6. decembra 1985 in je stara 28 let. Pevka, ki bo 12. septembra pričela svojo turnejo po Braziliji, se je na televizijskih ekranih pričela pojavljati pri rosnih petih letih in od takrat se od tega poklica ni več ločila. Sodelovala je pri številnih reklamnih oglasih in kampanjah.

2. Telenovele
Dulce je prvo telenovelo posnela pri devetih letih, El Vuelo del Aguila, kasneje se je pridružila mehiški različici otroškega programa Plaza Sesamo.

3. Prosti čas
Dulce je bila tako navdušena nad petjem in igralstvom, da je svoj prosti čas posvetila uram petja, baleta, jazza ter uram igralstva in teatra.

4. Skupine
Ste vedeli, da je bila Dulce pred skupino RBD članica še dveh skupin? Najprej se je pridružila otroški skupini Kids, pri 15 letih je bila povabljena na avdicijo, s katero postala uradna članica dekliške skupine Jeans.

5. Glasba
Kljub temu, da je posnela kar nekaj telenovel, je bila Dulce Maria vedno v kontaktu z glasbo. Svoj glas je na radiju prvič slišala s pesmijo skupine Jeans. V tem času je imela s skupino tudi kratko turnejo po Evropi.

6. Pedro Damian
Pedro Damian je največji 'krivec' za vzpon njene kariere. Bil je producent telenovele Clase 406, s katero je Dulce postala prepoznaven obraz v Mehiki. Toda to še ni vse, Pedro je bil tudi producent telenovele Rebelde, s pomočjo katere je zaslovela po vsem svetu!

7. Zveze
Dulce Maria zelo skrbno čuva, da njene zasebno življenje ostane čim bolj zasebno. V času skupine RBD je bila nekaj časa v zvezi z Alfonsom Herrero, močne so bile tudi govorice o njenem razmerju s soigralcem Christopherjem Uckremannom. Prav tako je bila v zvezi z golmanom mehiške nogometne reprezentance ter Danielom Habiffom.

8. Funk
Ste vedeli, da Dulce obožuje brazilski ples, imenovan funk? Na svojem prvem obisku v braziliji s skupino RBD se je pevka zaljubila v ta ples in zapeljive ritme, ki ga spremljajo. Na socialnih omrežjih lahko zasledite več posnetkov oboževalcev, na katerih Dulce pleše funk. Zapela je že tudi pesem Beijinho No Ombro v duetu z Velasco Popozudo.

9. Tipična hrana
Dulce Maria je že rezkrila, da je velika ljubiteljica sushija, ko pa nas obišče v Braziliji, se ne upira našim dobro znanim domačim jedem.

10. Turneja
Dulce v svoje turneje zelo rada vključi Brazilijo. 12. septembra v Porto Alegru pričenja turnejo Sin Fronteras World Tour, obiskala pa bo še mesta: Sao Paulo, Rio de Janeiro, Recife, Fortalezo, Belo Horizonte in Curitibo.