četrtek, 18. september 2014

Dulce Maria razkriva svoje lepotne skrivnosti in svojo ljubezen do Brazilije


Najbolj zaželena Mehičanka se je vrnila v Brazilijo z vso svojo simpatijo ter pustolovskim, ustvarjalnim in optimističnim duhom. Dulce bo v sklopu svoje turneje obiskala sedem mest: Sao Paulo, Rio de Janeiro, Porto Alegre, Curitiba, Belo Horizonte, Fortalezo in Recife. Ali ste vedeli, da Dulce čuti veliko ljubezen in navezanost na Brazilijo? Kaj počne za svoj, vedno popoln, videz? Boa Sorte Mini vam razkriva vse skrivnosti.


Lepotni triki
Dulce pravi, da redno obiskuje fitnes, dela vaje in poskuša uživati čim bolj zdravo hrano. Zaradi tega se lahko pohveli s tem telesom, katerega ji zavida marsikatera ženska. "Dekleta, pijte veliko vode, nikoli ne pozabite na zaščito pred soncem, zelo pomembno je tudi, da si vsak dan pred spanjem odstranite ličila," komentira Dulce.

"Ljubim Brazilijo"
Hrana, glasba, ljudje ... Kaj ima to skupnega? So stvari, ki jih Dulce pri Braziliji obožuje - poleg oboževalcev, seveda! "Moja povezanost z brazilskimi oboževalci je zelo tesna. So zelo strastni, predani, ljubeznivi. Ljubim moje brazilske 'bojevnike', hvaležna sem, da mi stojijo ob strani," je dejala.

Vir: Boa Sorte