torek, 2. september 2014

Dulce Maria tako sladka, kot njeno ime


Dulce Maria je bila predmet govora v kolumni Alguem Avisa?, katero vodi Rennan Bachega na portalu Bastidores da TV. V kolumni so povedali:

V prihodnjih dnevih se Dulce Maria vrača v Brazilijo s svojo turnejo, s katero bo nastopila v kar sedmih mestih. Po skoraj desetih letih uspešne telenovele Rebelde, ki se trenutno ponovno predvaja na kanalu SBT, Dulce še vedno osvaja srca svojih oboževalcev, tako v Južni Ameriki, kot po Evropi. S svojo zadnjo ploščo je Dulce pokazala, da se hoče uveljaviti v svetu glasbe, saj lahko v njenih pesmih opazimo kako je odrasla tako v osebnem kot v profesionalnem smislu. Dulce želi pokazati, da je zrela ženska, ki kljub fenomenu RBD in Rebelde, sedaj sledi svojim sanjam in poskuša za sabo pustiti senco upornice.

Po "upokojitvi" Anahi, sta Dulce in Maite zasedli praznino, ki jo je le ta pustila v srcih številnih oboževalcev. Potrebno je priznati, da sta obe priložnost zelo dobro izkoristili in s svojim delom pokazali koliko sta vredni in koliko talenta imata.

Dulce Maria bo v Sao Paolu posnela koncert, oboževalcem pa pripravlja številna presenečenja. Vsi tisti oboževalci, ki sledite korakom nekdanje članice skupine RBD, ste verjetno že slišali njeno novo ploščo Sin Fronteras, na kateri se nahajajo uspešnice, kot so Te Quedaras v duetu s Frankie J in pesem Yo Si Queria, pesmi s katerimi Dulce osvaja številna srca po vsem svetu. 

Dulce Maria je ena izmed mehiških izvajalk, ki si zasluži ves uspeh, ki ga žanje, prav tako pa se ji z vsakim dnem bolj odpira brazilski trg, ki je za tuje izvajalce zelo zaprt.

Vir: Alguem Avisa?