petek, 19. februar 2016

Dulce Maria zavzela socialna omrežja ob svojem prvem nastopu v telenoveli "Corazon que miente"


Prvi nastop Dulce Marie v vlogi zlobnice v telenoveli Corazon que miente, je v četrtek, 18. februarja, na socialnih omrežjih povzročil pravo senzacijo. Renata, lik katerega interpretira, se je v telenoveli prvič pojavil včeraj, čeprav se melodrama na mehiških televizijskih zaslonih predvaja že od 8. februarja.

Dolgo pričakovana vrnitev nekdanje članice skupine RBD k telenovelam, nikogar ni pustila ravnodušnega, kar je bilo jasno razvidno tudi iz komentarjev, ki so krožili po socialnih omrežjih. Pravzaprav je bila etiketa #DulceMariaEnCQM na Twitterju ena najbolj komentiranih v različnih državah, kot so Brazilija, Argentina, Peru, Venezuela, Kolumbija, Čile ter seveda Mehika in ZDA.


Zgoraj omenjena etiketa je bila več ur tudi ena najbolj komentiranih po vsem svetu, s to etiketo je bilo objavljenih več kot 17.000 sporočil. 


"Moji dragi bojevniki, hvala vam za vašo podporo. Rada vas imam. Hvala, že nekaj ur smo na samem vrhu s komentarji o #DulceMariaEnCQM," je Dulce Maria zapisala na Twitterju. Za zvezdnico je to prvič, ko se bo preizkusila v vlogi zlobnice, v kateri neizmerno uživa.

"Odigrati negativno vlogo je z igralskega vidika zelo zabavno delo, kot oseba pa ni tako zelo zabavna. Dobra plat je, da bo prejela, kar si zasluži. Negativci nikoli nimajo srečnega konca in nam pomagajo razumeti, zakaj je pomembno delati dobro, imeti vrednote ter braniti, kar je prav," je še napisala.

Vir: People