ponedeljek, 29. februar 2016

Dulce Maria obžaluje smrt oboževalke, obolele z rakom


V začetku januarja, natančneje na dan, ko smo praznovali svete tri kralje, je Dulce Maria svoj čas preživela z deklico Mayro. Mayra je bila njena strastna oboževalka, v bolnišnici, v kateri je bila internirana, je ostalim otrokom prepevala pesem No pares, čeprav je bila sama zelo bolna. Dulce je deklici s svojim obiskom uresničila sanje. Deklica, katero je Dulce poimenovala Mayrita, je bila del kampanje Ayudame a sonreir (Pomagajte mi do nasmeha), ki skrbi za dobro počutje otrok, obolelih z rakom. 

Dulce je očitno ostala v stiku z dekličino družino, saj je v soboto zvečer vse oboževalce pozvala k molitvam, saj naj bi se bilo dekličino stanje zelo poslabšalo.


"Bolezen moje male bojevnice Mayrite je zelo napredovala. Nahaja se doma, obkrožena s svojo družino. Prosim, molite zanjo," je pevka in igralka zapisala na Twitterju.

Včeraj zjutraj pa je vse presenetila z novico o smrti te male deklice, ki se je kljub svoji bolezni velik del časa smehljala ter drugim vlivala pogum.


"Dobro jutro, povedati vam moram, da se je Mayrita danes zjutraj poslovila. Pridružila se je angelom in Bogu, kamor tudi spada. Sedaj ne trpi več. Ko bi na tem svetu le bilo več ljudi z njeno voljo in njenim srcem. Pri življenju jo je ohranjala njena duša, zapolnjena z ljubeznijo. Bila je najbolj pogumna bojevnica," je zapisala, nato pa je objavila tudi kratek posnetek, na katerem skupaj prepevata pesem No pares.


Vir: Dulce Maria