torek, 16. februar 2016

Dulce Maria je razkrila naslov nove pesmi


V zadnjih dneh se je veliko govorilo o pesmi, ki jo je Dulce Maria napisala in posnela za telenovelo Corazon que miente. Pevka in igralka je naslov pesmi razkrila v intervjuju za oddajo HOY. Naslov nove pesmi je Dejarte de amar.


"Kljub preteklosti, delo med nama s Pablom poteka brez težav, tudi s preostalo igralsko zasedbo delo poteka kot namazano, na snemanjih se ves čas smejemo," je povedala. 

Ko je beseda tekla o skupini Jeans, je pevka dejala: "Skoraj 100% je, da se bom udeležila koncerta, nikoli ni nič zagotovljenega, dokler ne stojiš na odru. Dogovor je, upam, da se bom z njimi lahko pogovorila čez nekaj trenutkov, saj so tudi one prisotne na prireditvi revije Glamour. Seveda pa bi šlo samo za poseben, kratek nastop, ki se najverjetneje ne bo ponovil."

"Mislim, da bo naslednji teden moč slišati mojo novo pesem, ki sem jo napisala in posnela posebej za telenovelo. Naslov pesmi je Dejarte de amar," je še dejala.

Pred kratkim je Dulce zadevo potrdila še na svojem Twitterju. Komaj čakamo na dan, ko bo na voljo nova pesem Dulce Marie, kaj pa vi?

Vir videoposnetka: DMForoUnivision