petek, 12. februar 2016

Dulce Maria uradno potrdila srečanje s skupino Jeans


Oboževalci Dulce Marie praznujejo, saj je pevka v sredo uradno potrdila, da se bo še enkrat pridružila svojim prijateljicam iz skupine Jeans, Melissi, Angie, Karli in Regini. "Zadeva je že dogovorjena, na koncertu bom prisotna kot posebna gostja," je Dulce Maria povedala v intervjuju za Diario Reforma. Pet deklet načrtuje velik koncert v dvorani Auditorio Nacional, ki bo v Mehiki potekal 31. marca.

Skupina Jeans je nastala v letu 1996, razšla pa se je leta 2008. Dulce Maria je bila članica skupine le dve leti, in sicer v letih 200 in 2001. Skupaj s preostalimi članicami je ustvarila uspešnice, kot so Corazon confidente in Entre azul y buenas noches.

"Trenutno sem praktično zaklenjena na forumih in lokacijah snemanj." je dejala pevka, ko so jo povprašali o pripravah na ta nastop. "Ne znam koreografij, vendar pa bo to zabavna izkušnja." Pevka je na socialnih omrežjih dala majhen namig o ponovnem srečanju, ko je s svojimi sledilci delila fotografijo iz časov, ko je še bila članica skupine. 

Leto 2016 bo za 30. letno pevko in igralko zelo dobro leto. Ta teden se je na mehiških televizijskih zaslonih pričela predvajati telenovela Corazon que miente, v kateri bo odigrala vlogo zlobnice. S to vlogo se Dulce Maria po nekajletni odsotnosti vrača k telenovelam. Obenem pa pevka pripravlja tudi material za novo ploščo, za katero upa, da bo izdana še letos.

Vir: People