ponedeljek, 8. februar 2016

Dulce Maria v Veracruzu spregovorila o prihajajočih projektih


Pevka, igralka ter nekdanja članica skupine RBD, Dulce Maria, je v intervjuju za xeu Espectaculos povedala, da je zelo zadovoljna s svojim likom Renate v telenoveli Corazon que miente, v kateri bo prvič v svoji karieri odigrala vlogo zlobnice.

Telenovela, ki je nastajala pod budnim očesom producentke Mapat, se bo na mehiških televizijskih zaslonih pričela predvajati danes. V glavnih vlogah bomo lahko spremljali Thelmo Madrigal in Pabla Lyla, Dulce Maria pa bo v telenovelo poleg vloge vključila tudi pesem, katere besedilo je napisala sama. 

Dulce Maria je izpostavila, da se po petih letih vrača k melodramam, saj je v glavni vlogi nazadnje zaigrala v telenoveli Verano de amor, katero so snemali v Tlacotalpanu, v Veracruzu. "S tem likom, ki zame predstavlja velik izziv, se vračam na televizijske zaslone. Moj lik je zelo zabaven, zgodba pa vas bo zasvojila," je dejala. Izdala je še, da bo v mesecu marcu na trg lansirala nekaj lepotnih izdelkov, vendar pa ni želela izdati več podrobnosti.

Pevka je znova zanikala ponovno vrnitev skupine RBD na glasbene odre: "Trenutno tega nimamo v načrtu."

Dulce Maria pa je v Veracruz prišla, da bi se udeležila karnevala Cerveza Sol."Hvaležna sem podjetju Cerveza Sol za povabilo. Pripravljeni smo na jutrišnjo prireditev. Imeli bomo veliko glasbe, zato upam, da vam bo všeč," je dejala.

Vir: Ya FM