torek, 18. april 2017

Vabila na poroko Anahí so bila preklicana


Med svojim obiskom Brazilije je Dulce Maria obiskala številne oddaje, radijske postaje, pogovarjala pa se je tudi s številnimi novinarji revij, časopisov in spletnih portalov, o katerih smo na naši strani v preteklih dneh že pisali. Pevka in igralka je v vseh pogovorih medijem postregla z iskrenimi odgovori na prav vsako vprašanje, katerega so ji zastavili. 

Dulce Maria na to temo dolgo časa ni spregovorila, a ko so jo povprašali, kaj se je v resnici zgodilo s poroko njene prijateljice in nekdanje sodelavke Anahí, je podala izjavo o svoji odsotnosti na prijateljičin pomemben dan. Po zvezdničinih besedah se je zgodilo sledeče: Anahí ji je najprej poslala vabilo na poroko, katerega pa je kasneje preklicala.

"Predvidevam, da sta morala zaradi političnih težav preklicati vabila. Nekaj takšnega. Zaradi tega dejstva se nisem razburjala, saj sem razumela, da gre za odločitve, povezane s politiko," je dejala. Spomnimo, da se je Anahí poročila v intimni slovesnosti v mestu Chiapas, kjer je njen mož tudi guverner. Na poroki so bili prisotni najtesnejši družinski člani in prijatelji.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Luciana by night