torek, 11. april 2017

Dulce Maria kot gostja v oddaji Luciane Gimenez


Luciana Gimenez bo danes v svoji pogovorni oddaji gostila pevko in igralko Dulce Mario. Med klepetom bo zvezdnica spregovorila o pričetku svoje kariere, obenem pa bo zanikala govorice, da ji je bila ponujena glavna vloga v novi različici telenovele Prevare (La usurpadora). "Te informacije so lažne. Če bi mi ponudili vlogo v tej telenoveli, bi jo takoj sprejela, saj je bila to ena mojih najljubših telenovel," je izdala.

Kljub temu, da je ponosna na vse svoje pretekle projekte, pa zvezdnica prednost še vedno daje glasbi. "Rada čutim bližino ljudi, katero mi omogoča glasbeni oder. Ko pojem, zame meje ne obstajajo. Ljubim oba svoja poklica, toda glasba je tista, ki povezuje ljudi," je še dodala.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Leo Dias