torek, 11. april 2017

Dulce Maria razkrila pet skrivnosti, povezanih z Brazilijo


V garderobo ni zahtevala kupa brisač različnih barv, niti pretirane količine prigrizkov. Na majhnem kavču je počival medvedek, ki ji ga je podaril eden izmed oboževalcev, poleg njega je počival kovček običajne velikosti, okoli sebe pa je imela majhno število pomočnikov, ki so govorili španski in portugalski jezik. Diskretno je Dulce Maria v garderobo na snemanju oddaje Altas Horas, sprejela novinarje spletnega portala Gshow. Zvezdnica je bila povsem mirna, zavita v bel volnen pulover, še vedno malce presenečena nad nizkimi temperaturami.

Obiski Brazilije so ji že v navadi vse iz časov skupine RBD, a Dulce kljub temu čuti posebno naklonjenost do države. Ravno iz tega razloga je sprejela predlog, da bo svojim oboževalcem razkrila svojih pet skrivnosti, povezanih s to državo. Oglejte si videoposnetek ter odkrijte kakšne skrivnosti je do sedaj skrivala zvezdnica:


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Gshow