nedelja, 2. april 2017

Dulce Maria: "DM je moje osebno sporočilo publiki"


Novinarji spletnega portala Latin Pop Brasil so se udeležili novinarske konference, ki jo je ekipa Dulce Marie organizirala v Sap Paulu. Tisti, ki mislijo, da ime albuma, DM, predstavlja pevkine kratice imen, se ne bi mogli bolj motiti. Nekdanja članica skupine RBD si je vzela veliko časa za razmislek, ko je prišel čas za poimenovanje svojega albuma.

"DM je moje osebno sporočilo publiki," je dejala zvezdnica na novinarski konferenci. S tem se navezuje na osebno sporočilo, ki bi ga želela predati prav vsakemu oboževalcu oziroma oboževalki, če bi se imela priložnost z vsakim posebej pogovoriti na štiri oči. 

V pogovoru z novinarji je pevka spregovorila o stvareh, ki so jo navdihnile, ko je prišel čas za pisanje pesmi za svoj tretji samostojni glasbeni album. Med smehom je zvezdnica priznala, da nekatere izmed pesmi, ki se nahajajo na albumu, ne izražajo več njenega trenutnega stanja oziroma občutkov. "V času nastajanja albuma nisem bila zaljubljena, nisem imela fanta. Ko je človek samski, se počuti praznega, osamljenega in hladnega," je dejala. Priznala je, da je pesem Cicatrices njena najljubša pesem na albumu. 

Novinarji iz omenjenega spletnega portala so to novinarsko konferenco izkoristili tudi za to, da so zvezdnici predali nagrado za najbolj popularno glasbeno izvajalko, v kateri je Dulce zmagala v preteklem letu.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!