četrtek, 20. april 2017

Navdušila je občinstvo v Sao Paulu


Po prihodu v Brazilijo konec marca, novinarski konferenci, promociji albuma DM v televizijskih oddajah ter radijskih postajah, pričetku turneje DM World Tour v Riu de Janeiru, Curitibi in Porto Alegru, se je Dulce Maria od države poslovila v stilu. V nedeljo, 9. aprila so bili novinarji spletnega portala Latinos Brasil prisotni na pevkinem zadnjem koncertu v Sao Paulu.


Nekateri oboževalci so pred vrati dvorane, v kateri je potekal koncert, taborili kar mesec dni. Vrsta pred klubom je segala daleč nazaj med blokovska naselja. In priznati je potrebno, da je Dulce Maria svoj obisk v državi zaključila na najboljši možen način, saj je prisotnim ponudila izpopolnjen nastop s prisotnostjo plesalcev, posebnih učinkov, velikim zaslonom z ekskluzivnimi posnetki ter seksi in elegantnimi oblačili.

Koncert se je pričel s 30 minutno zamudo, kar pa ni bila ovira za ogromen aplavz in vesele krike vseh prisotnih, ko je logotip DM s puščico ter fotografije, ki so nastale tokom pevkine kariere, naznanil pričetek koncerta. Takoj, ko je Dulce Maria stopila na oder, je dvorana ponorela. Njen govor se je med kriki oboževalcev zelo težko slišal.


Takoj, ko se je pričela melodija pesmi O lo haces tu o lo hago yo, je Dulce Maria s svojim petjem dodobra pretresla dvorano. S posebnimi učinki je uspela ustvariti čudovito vzdušje, med katerim se ni jasno slišalo pevkinega glasu, saj so jo njeni oboževalci večkrat preglasili, čustva, predaja in pozitivni občutki pa so ustvarili nepozabno noč.

Temu je sledila pesem Invencible, kjer smo imeli priložnost videti povsem novo Dulce Mario, zelo samozavestno, prepričano samo vase ter predano tistemu trenutku. To jasno priča o njeni doraslosti in zrelosti, katerima pri prejšnjih obiskih Brazilije nismo bili priča.

DULCE MARIA JE PRIŠLA POKAZATI, DA JE NEPREMAGLJIVA!

S poljubi, nasmehi, ljubeznivimi kretnjami in poskusi govora v portugalskem jeziku, je Dulce Maria predstavila 'setlist' z več kot 20. pesmimi, med katerimi so bili tudi remiksi njenih preteklih del, albumov Extranjera in Sin fronteras, seveda ni manjkal remiks pesmi iz časov skupine RBD, poleg tega pa je odpela 11 od 13 pesmi iz albuma DM. Povrhu vsega si je oder delila z internetno senzacijo, pevko Sofio Oliveira, s katero je zapela pesem Antes que ver el sol, kjer pa je na žalost prišlo do tehnične napake, ki je malce pokvarila nastop obeh pevk.

Pesmi No sé llorar, Rompecorazones, Inevitable in Hoy te entierro so zaznamovale najbolj nepozabne trenutke nastopa, kjer publika ni varčevala z glasom in so pevki pomagali na ves glas prepevati. Kot najbolj romantičen trenutek lahko brez dvoma pripišemo času, ko je zapela pesem Presentimiento, katero je posvetila svojemu fantu Pacu Álvarezu.

SEKSI, TODA NE VULGARNA: KAJ NAJ REČEMO? NJENA OBLAČILA SO BILA IZVRSTNA!

Uporabila je dva precej oprijeta bodija, eden v stilu gladiatorjev ter drugi malce drznejši in ekstravaganten. Temu lahko dodamo še precejšen V-izrez ter škornje čez koleno s precej visoko peto. Prav poseben čar pa je ustvarila kapa, kakršne nosijo kapitani na ladjah. S to kapo se je predstavila kot kapitan svoje vojske, katero si je nadela med prepevanjem pesmi Lo intentare. Med pesmijo No pares si je nadela krono cvetja, katero ji je podarila ena izmed oboževalk. Med pesmijo Hoy te entierro pa si je nadela črn klobuk.


Če naša prošnja ni upoštevana, očitno oboževalci Dulce Marie znajo doseči svoje. Priljubljena mehiška pevka je namreč v koncert vključila tudi pesem Hoy te entierro, katera sprva ni bila načrtovana. Poleg tega je zapela kratek odlomek pesmi Fuego, ki je brez dvoma dvignila temperaturo v dvorani.


Omeniti je potrebno tudi razburjenje, ki je preplavilo občinstvo med pesmijo No pares, med katero se je pevka zahvalila vsem, ki so omogočili to turnejo, med drugim svojim oboževalcem, Bogu ter seveda fantu Pacu. Ni potrebno posebej poudarjati, da je publika povsem ponorela, kajne? Med pesmijo so dvorano osvetljevale luči mobilnih telefonov, zaradi česar je bil brez dvoma to eden najbolj čustvenih trenutkov tega večera.

Po več kot tednu dni se je pevka od svojih brazilskih oboževalcev poslovila z obilico dobre glasbe, z jasno vidnim razvojem v poklicnem in zasebnem življenju ter velikih prikazov ljubezni, ki jih je prejela s strani svojih oboževalcev.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!


Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!