ponedeljek, 10. april 2017

Dulce Maria na koncertu v Riu de Janeiru


Dulce Maria je v nedeljo, 2. aprila, pričela s svojo turnejo po Braziliji, in sicer je nastopila v Riu de Janeiru. In ne samo, da je zvezdnica uspešno opravila svoj nastop, temveč je povsem obnorela svoje oboževalce, ki na družbenih omrežjih niso mogli skrivati svojega navdušenja.

Vsi tisti, ki so od nove turneje pričakovali veliko, lahko pričnejo praznovati, kajti mehiška pevka in igralka je pokazala, kaj vse je sposobna narediti na odru. Vse pesmi je prepevala zelo čustveno, zaradi česar se je med baladami marsikomu orosilo oko, dvorano je zapolnila s pozitivno energijo, med prepevanjem pa je večkrat skupaj s plesalci odplesala kratke dele koreografij.

Na veselje oboževalcev je pevka v svoj nastop vključila tudi pesem Hoy te entierro, katero je pevka izpustila na otvoritvenem koncertu v Mehiki, kjer je namesto te pesmi v koncert vključila pesmi iz telenovele Clase 406 ter skupine Jeans. Tudi stil oblačenja je bil izvrsten, oblačila pa so pevko naredila še bolj privlačno, kot sicer. 

Brez dvoma lahko rečemo, da smo z novim albumom dobili tudi novo Dulce Mario, ki je veliko bolj zrela in se je brez dvoma pripravljena soočiti z vsemi izzivi, ki jih zahteva glasbena industrija. Dulce je obrnila nov list in dala prosto pot povsem novemu obdobju v svoji karieri.

Kaj boljšega pa bi si lahko želeli? Iskrene čestitke zvezdnici tudi iz naše stvari. Ponosni smo nanjo, na njene delo, še posebej pa na njene uspehe, katere si brez dvoma zasluži.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!