nedelja, 16. april 2017

Povzetek turneje DM world tour v Braziliji


Vsega dobrega je enkrat konec. Tudi turneja Dulce Marie po Braziliji se je veliko prehitro zaključila. Dulce Maria je z veličastnim koncertom v Audio Clubu v Sao Paulu, 9. aprila zaključila svojo turnejo, s katero je navdušila svoje tamkajšnje oboževalce.

Zvezdnica se je v tem času že vrnila v Mehiko, a je oboževalce zapustila z željo po več koncertih. Kar 13 je zvezdnica preživela na brazilskih tleh, kjer je bila zelo prijazna na novinarskih konferencah, v vseh intervjujih je na vsako temo iskreno spregovorila, s svojo dobro voljo pa se je udeleževala tudi televizijskih oddaj. 

Rečemo lahko, da pevka brazilskim oboževalcem ni le predstavila nove turneje, temveč je v njihovi državi nastopila v štirih spektaklih, na katerih je zasijala v vsem svojem blišču, s svojim delom pa je presegla vsa pričakovanja javnosti. Štiri brazilska mesta (Rio de Janeiro, Curitiba, Porto Alegre e São Paulo) so bila po velikosti veliko premajhna za njen talent in njeno delo.

Dulce tokrat ni presenetila le z novimi pesmimi, stilom oblačenja in svojim glasom, temveč je tudi utišala vse tiste, ki so kdajkoli dvomili v njene pevske sposobnosti. Naporne čakalne vrste na M&G je uspela spremeniti v izpolnitev sanj številnih oboževalcev. Vsa utrujenost njenih bojevnikov je v trenutku izginila, ko jim je namenila preprost pozdrav, nasmeh in objem, katerim je ob koncu vedno dodala tudi zahvalo. Na druženjih je oboževalcem s pomočjo žrebanj delila stvari iz svoje osebne zbirke, vključno s tistimi iz časov skupine RBD, saj jim je želela pokloniti nekaj svojega.


Združila je oboževalce iz vse države ter poskrbela, da so se sklenila nova prijateljstva in zavezništva (da, rečemo lahko, da sklepamo medsebojna prijateljstva, medtem, ko čakamo v vrstah na Mariine koncerte). Ravno zaradi tega je bilo moč čutiti vso to magijo, povezanost in energijo na prav vsakem izmed koncertov. Vsak izmed štirih koncertov je bil nekaj posebnega. In čeprav je bila malce prehlajena, je na odru dala vse od sebe ter s tem pokazala in dokazala, kako resno jemlje svoje delo. 

Dulce je svojo obljubo izpolnila. V Brazilijo se je vrnila z novo turnejo, oboževalcem je ponudila pravcati spektakel. Bila je vidno izpopolnjena in srečna, kajti razlog njene sreče jo je spremljal na tej turneji. Ne bomo omenjali imena in priimka, a vsi vemo, kdo to je. 

Dulce Maria, iskrene čestitke za spektakularno vrnitev! Hvaležni smo za to turnejo, na kateri smo doživeli magične trenutke, napolnjene s čustvi in občutki v obliki glasbe. Vsako slovo je težko, zaradi tega veliko raje rečemo "se vidimo kmalu", saj vemo, da se boš kmalu vrnila. Draga naša kraljica, kmalu se vrni, saj te že močno pogrešamo.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Dulce Maria World