četrtek, 20. april 2017

Spoznati in zapeti si želi z brazilsko pevko Anitto


Ob tolikih obiskih Brazilije, Dulce Maria zelo dobro pozna imena glasbenikov, ki osvajajo vrhove tamkajšnjih lestvic. Oboževalci ji vedno podarjajo albume svojih najljubših glasbenikov, katere 31-letna Mehičanka zelo rada posluša. In očitno se je zvezdnica navdušila nad brazilsko pevko Anitto. V intervjuju za spletni portal Curitiba Cult je priznala, da bi z brazilsko pevko z veseljem posnela kakšen duet.

"Zelo sem si jo želela spoznati. Ko sem imela pred nekaj dnevi nastop v Riu, je imela tudi ona nastopala v istem kraju. Vendar pa se njenega koncerta nisem mogla udeležiti, ker sem bila na poti v Curitibo. Nikakor nisva uspeli uskladiti najinih urnikov, a nekega dne bi si želela deliti oder z njo," je izdala Dulce. Mehičanka si je oder že delila z zelo znanima brazilskima pevkama Valesco in Manu Gavassi

Leta 2014 je Dulce Maria povabila Anitto na svoj koncert v Sao Paulu, a je morala brazilska pevka svojo udeležbo na koncertu odpovedati zaradi sodelovanja v oddaji Dança dos famosos.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Curitiba Cult