torek, 13. junij 2017

Spregovorila je o vročih prizorih Alfonsa Herrere


Zvezdnikov Anahí, Dulce Marie, Alfonsa, Maite, Christiana in Christopherja se bomo vedno spominjali po njihovih nepozabnih uporniških vlogah v telenoveli Rebelde ter seveda po glasbeni skupini RBD, ki je postala svetovni fenomen.


Pred kratkim so pevko in igralko, Dulce Mario, v intervjuju za oddajo Suelta la sopa povprašali kakšno je njeno mnenje o vročih prizorih njenega nekdanjega fanta, Alfonsa Herrere, katerim smo lahko priča v seriji Sense8.

Igralec v obeh sezonah uspešne serije nastopa v vlogi Hernanda, skupaj s španskim igralcem Miguelom Ángelom Silvestrom pa sta tokom obeh sezon poskrbela za marsikateri vroč prizor. Ta dva igralca sta namreč poskrbela za najbolj vroče gej prizore, kar jih je moč videti na televizijskih zaslonih.

"Teh prizorov nisem videla. Rečem lahko le, da sem zelo vesela in ponosna na to, da je uspel priti tako visoko in si kot igralec upa tvegati in sprejeti tako drugačne a pomembne vloge, ki so ga pripeljale na mesto, kjer stoji danes," je dejala 31-letna zvezdnica, ki je najverjetneje ena redkih ljudi, ki teh prizorov še ni videla.

Izvajalka pesmi Rompecorazones je priložnost izkoristila tudi za to, da je medijem priznala, kako zelo ponosna je na svoje nekdanje sodelavce. "Vsak izmed nas, ki smo bili člani skupine RBD, smo se po razhodu podali v boj za svojimi sanjami in željami. Zelo vesela sem, da smo bili pri tem uspešni, ponosna sem na prav vsakega izmed njih," je še dodala.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!



Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: EJU