četrtek, 22. junij 2017

Dulce Maria krasi junijsko naslovnico revije Chic magazine


Dulce Maria je v sklopu svoje promocije novega albuma 19. maja obiskala Velvet Pachuca Club, kjer je na odru odpela nekaj svojih pesmi iz albuma DM ter navdušila publiko. S tem si je prislužila mesto na junijski naslovnici tamkajšnje revije Chic magazine.


Preden je stopila na oder se je pevka in igralka pogovarjala z novinarji revije Chic magazine, kjer je v prijetnem klepetu razkrila s kakšnimi občutki se sooča odkar je izšel njen novi, že tretji samostojni studijski album z naslovom DM.

Nekdanja članica skupine RBD je zelo zadovoljna s predstavitvijo tretjega singla z naslovom Rompecorazones, katerega so njeni oboževalci, pa tudi številni poslušalci radijskih postaj, zelo dobro sprejeli. To njeno zadovoljstvo pa je še toliko večje, saj je besedilo pesmi napisala sama. Povrhu vsega je zvezdnica izdala, da je bil videospot za to pesem konec marca posnet na njenem koncertu v Teatru Metropolitan

Večer, ko je nastopila v Pachuci, je praznovala svojo sedmo obletnico samostojne kariere, kar je brez dvoma proslavila v velikem slogu: v družbi svojih zvestih oboževalcev. Še bolj zadovoljna pa je z odgovori javnosti na svoje delo, saj priznava, da je bila njena poklicna pot vse prej kot lahka. Z vsakim izmed treh studijskih albumov si je pridobila številne nove izkušnje. Zelo je hvaležna svojim zvestim oboževalcem, ki ji sledijo na vsakem koraku, ne glede na to, kje nastopa ali kam gre. Inevitablle je bila njena prva pesem na samostojni poti, po razpadu skupine RBD, ki ima v njenem srcu prav posebno mesto, saj je bila ta pesem prvi korak k uresničitvi njenih sanj: postati solo izvajalka.


Pred nekaj dnevi je znana mehiška revija, Estilo DF, zvezdnico razglasila kot najbolj vplivno mehiško osebnost na družbenih omrežjih, kar je 31-letno pevko zelo presenetilo, saj se zelo dobro zaveda koliko ljudi, še posebej zvezdnikov, bi lahko bilo na njenem mestu. Po drugi strani je nagrade seveda zelo vesela in je zelo hvaležna za zaupanje in priznanje, ki ji ga je zgoraj omenjena revija s tem izkazala. "Zelo sem vesela tega priznanja, čeprav vem, da je na družbenih omrežjih ogromno znanih osebnosti z ogromnim številom sledilcev, ki bi si s svojim delom prav tako lahko pridobili ta naziv. Da so ustvarjalci revije ta naziv podelili meni, je bilo zame veliko presenečenje, a sem jim obenem za to tudi zelo hvaležna," je dejala.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Chic mahazine