torek, 27. junij 2017

Presenečajo jo vse izmišljotine, ki o njej krožijo v medijih


Igralka in pevka Dulce María je priznala, da je zelo presenečena nad izmišljotinami, ki se v zadnjem času o njej pojavljajo v medijih. S tem se najbolj navezuje na govorico, da naj bi bila pred 10. leti umrla v Braziliji, kjer so jo nadomestili z drugo osebo, ki ji je na videz zelo podobna. 

"Glede na zadnje govorice, sem pred 10. leti v Braziliji umrla. Ta govorica je v medijih krožila že pred leti, a je nato poniknila, sedaj pa jo je nekdo znova privlekel na plan. Odkrito povedano ne vem ali obstaja katera oseba na svetu, ki je temu verjela, meni osebno se vse skupaj preprosto zdi smešno. A hvala medijem za tolikšno pozornost, ki smo mi jo s tem namenili. Kaj naj še rečem drugega?" je dejala medijem na enem izmed podpisovanj, ki jih je imela pred kratkim. 

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!