četrtek, 25. maj 2017

Zabavno srečanje med Dulce Mario in Christianom Chávezom


Morda res ne bomo dočakali vrnitve skupine RBD na glasbene odre, vendar pa to ne pomeni, da se nekdanji člani skupine ne družijo med seboj. To je šesterica že večkrat pokazala, vnovič pa sta v preteklem tednu to pokazala tudi Dulce Maria in Christian Chávez.

Zvezdnika sta se srečala na prireditvi, katero je organizirala revija EstiloDF, na kateri je Dulce prejela priznanje kot zvezdnica z največjim vplivom na družbenih omrežjih. Oba sta to srečanje izkoristila za kratek pogovor, kjer sta drug drugemu pripovedovala o svojih življenjih.


Kot je bilo pričakovati, so oboževalce skupine RBD njune skupne fotografije navdušile. Vse od razhoda skupine je šesterica med seboj na takšen ali drugačen način ohranila stike in čeprav se ne slišijo ali vidijo zelo pogosto, so še vedno dobri prijatelji.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Zeleb