ponedeljek, 26. junij 2017

Bila je gostja v oddaji Plug Out


Dulce Maria je bila pred kratkim gostja v oddaji Plug Out, ki se predvaja na mehiškem programu Ritmoson. V oddaji je pevka in igralka v akustični različici zapela njene največje uspešnice iz novega albuma DM ter nekatere single iz prejšnjih albumov. 

Med odpetimi pesmimi v oddaji so bile O lo haces tu o lo hago yo ter Rompecorazones, zatem pa so se na Youtubu znašli avdio posnetki pesmi No pares ter do sedaj nam neznane pesmi Vives en mi. Vse videoposnetke si lahko ogledate oziroma poslušate v nadaljevanju.





Po zaključeni oddaji je Dulce na svojih družbenih omrežjih na to temo objavila prav posebno sporočilo. "Zgodbe, ki se skrivajo za pesmimi ... zelo lepa oddaja. Rada se izražam s pomočjo glasbe, z besedili, z melodijami ... ker so del nas, del našega življenja, del različnih etap in del naših življenj. Čeprav živimo v zaprti družbi, kjer nas želijo utišati, imam hvala bogu, priložnost prepevati in prenašati sporočila ljudem, ki imajo odprta srca," je zapisala.


Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!


Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: YouTube, Facebook, Dulce Maria